U bent in de wondere wereld van de Siberische Kat en
de point variant de Neva Masquerade
 
 

 

 

 Home  

Voorwoord      
Alles over de
     Siberische Kat &
     Neva Masquerade
Wat zijn de kosten van
      een kitten voor een
      serieuze fokker
 Informatie

       -Voor Fokkers 

       -Voor Kittenkopers
       -
Diverse informatie

Gezondheid/Ziekte

Pawpeds
Genetica
Show
Links
Foto's van de kleuren
      en de variaties
Films
Wist u dat
Disclaimer
Siberische Kat Kittens
      Te Koop.nl
 

Disclaimer  

Informatie over de inhoud van deze website

Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt en op alle pagina’s die daar deel van uitmaken. Door de website en de pagina’s die daar deel van uitmaken te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze website is niet bedoeld om zelf van alles te gaan uitproberen. De informatie die u leest is dus geen medisch of therapeutisch advies en vervangt geen deskundige dierenarts en gedragstherapeut. Een goede anamnese bij een dierenarts, een overzicht van de medische voorgeschiedenis, een gedegen lichamelijk onderzoek en eventueel andere aanvullende onderzoeken zijn noodzakelijk voor het geven van een juist en deskundig advies.

Ook voor behandelingen van ziektebeelden met natuurgeneeskundige therapieŽn, voedingsadviezen of advies van homeopathische medicijnen of supplementen, wordt aangeraden om niet zelf te dokteren. 

Deze website is bedoeld voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel wij er naar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.

Links van en naar de Siberische Kat Info website.
De Siberische Kat Info en de houder van deze website zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen
of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden na een bezoek aan een andere website via een link op deze website of anderszins, wordt uitgesloten. Het feit dat een link wordt gecreŽerd naar een website van een derde of dat wordt toegelaten dat een website van een derde een link bevat naar deze website, betekent niet dat de Siberische Kat Info
en de houder van deze website de producten of diensten op de website van een derde goedkeuren of aanbevelen.

Teksten/ foto's geplaatst op deze website van Siberische Kat Info, berust het copyright. Het is niet toegestaan om tekst/ foto’s van onze site te halen zonder toestemming. Wilt u een artikel van de Siberische Kat Info gebruiken, vraag het ons dan. Wij helpen u graag verder op weg. 

Verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid

De Siberische Kat Info is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie. Het is de Siberische Kat Info uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen met of zonder opgaaf van reden, mocht dit nodig zijn.

Hoewel deze website met grote zorg en liefde is ontwikkeld, aanvaarden zowel de ontwikkelaars als de Siberische Kat Info geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze website.

Op alle artikelen, foto’s, ontwerpen etc. rust een © copyright van de Siberische Kat Info.

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie neemt u contact op met de info@siberischekat.info

 

 

 

Copyright 2012 © Siberische Kat Info. All Rights Reserved. Disclaimer