U bent in de wondere wereld van de Siberische Kat en
de point variant de Neva Masquerade
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijke informatie voor kittenkopers  

 

Wij zijn erg ontdaan over een aantal praktijken met het door ons zo geliefde ras. Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken en het aanbod van onze kittens vindt u op tal van, soms daarvoor opgerichte, websites. Helaas kunnen deze websites ook misbruikt worden door fokkers die het allemaal wat minder nauw nemen. Voor hen geldt één ding: geld.

Wij willen u dan ook adviseren om bij aanschaf van een kitten of herplaatser te checken of de fokker is aangesloten bij de Siberische Kat Kittens Te Koop.nl

Vrijwel dagelijks speuren wij bepaalde sites zoals o.a. Marktplaats af en waarschuwen zo’n site dat er fokkers adverteren die het predicaat fokker nog minder dan waard zijn. We blijven ze hierop wijzen in de hoop dat uiteindelijk alleen nog gerenommeerde fokkers adverteren!

Wij zijn absoluut van mening dat niet elke advertentie op o.a. Marktplaats per definitie van foute fokkers is. Helaas is dit wel de aangewezen plek waar we regelmatig van dit soort advertenties vinden.

Beste kittenkopers, heeft u ook een nare ervaring? Laat het dan de kattenvereniging van deze fokker(s) het weten! Want ook zij houden niet van deze praktijken.  

© 2011 - 2012 Siberische Kat Info

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 © Siberische Kat Info. All Rights Reserved. Disclaimer